4. toukokuuta 2012

TOMAATTIKEITTO / TOMATO SOUP


TOMAATTIKEITTO


1. Pilko noin 1kg tomaatteja, laita ne uunivuokaan, lisää 3-4 valkosipulinkynttä ja vähän suolaa ja melko paljon oliiviöljyä. Paista uunin yläosassa n.15 min 225 asteessa.


2. Kaada paahdetut tomaatit ja valkosipulit blenderin kannuun, lisää nippu tuoretta basilikaa ja sulatejuustoa maun mukaan.


3. Sekoita ainekset hyvin blenderissä. 


4. Lämmitä keittoa hetki kattilassa ja tarjoa tuoreen leivän kera.


TOMATO SOUP


1. Half about 1kg tomatoes and put them into an ovenproof dish. Add 3-4 garlic cloves, some salt and quite a lot of olive oil. Roast for 15 minutes in 225 centigrade.


2. Put the roasted tomatoes and garlic gloves into a blender. Add fresh basil and some cheese spread. 


3. Mix well.


4. Heat the soup in a saucepan for a while and serve with fresh bread.


PS This is really yummy...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti