12. joulukuuta 2010

LÄMMINTÄ LEIPÄÄ / FRESHLY BAKED BREAD


Ei, en ole vieläkään oppinut gluteenittoman leivän leivonnan saloja, mutta onneksi meille  leivontataidottomillekin on tarjolla apua. Löysin lähikaupungin marketista uuden maalaisleipäjauhopakkauksen, johon piti vain lisätä vesi, oliiviöljy ja hiiva. Bread for dummies! Paistoin sitä ehkä vähän liian kauan, mutta tykkään hyvin paistetusta leivästä. Jauhoseoksessa on puhdasta kauraa eli se sopii kauraa käyttäville keliaakikoille. Huippua kun tällaistakin saa kaupasta! Ja maistuu hyvältä. Tuunasin vähän taikinaa ja lisäsin sesaminsiemeniä leivän päälle. Ei muuta kuin leipomaan...

IN ENGLISH:

No, I still haven't learnt to bake bread but luckily there is help for those of us who need help. I found this new flourmix in a supermarket and you only had to add yeast, water and olive oil. This is bread for dummies! I may have kept my bread in the oven a little too long but I like my bread well baked. The flour mixture has some clean oats so it is only for those celiacs who use oats in their diet. I think it's great they come up with this kind of products. And the bread tasted lovely. I just added some sesame seeds on top of the bread. This is baking made easy...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti