19. huhtikuuta 2011

KEVÄT / SPRING TIME

A garden in Hyde Park.

Kevät on vihdoin täällä. En ole leiponut gluteenittomasti viikkoihin, lukeminenkin on hetkeksi laantunut ja tuumailen illat ja viikonloput pihalla kevään merkkejä ihastellen. Tänään hakkasin lumikinoksia - SIIS KYLLÄ! meillä on vieläkin kinoksia pihassa - rautalapiolla ja haravoin lumet pensaiden juureen. Siitä ei varmaan ole mitään hyötyä, mutta on lumi ainakin osittain poissa silmistä. Kaivelin kukkapenkeistä männynneulasia ja tutkin jäniksen syömiä syreenejä. Tämän tytön sydämen on täyttänyt KEVÄT.

IN ENGLISH:

Spring is finally here. I haven't baked gluten free for weeks, have even taken a break from reading and spend my evenings and weekends pottering around the garden looking at tiny little signs of spring. Today I have been smashing snow and ice - YES! we still have big piles of snow in our garden - with a shovel and then I pushed the snow under the bushes. It probably doesn't help at all but at least some of the snow is hidden away. In addition I have been picking pine needles from flowerbeds and wondering what to do with the lilacs that have been eaten by hares. My heart is filled with SPRING.

2 kommenttia:

  1. Istuin tänään iltapäivällä terassin lattialla talon seinää nojaten. Aurinko lämmitti kasvoja, linnut liversi ja männynkävyt napsahtelivat auki auringossa kuivuessaan ja tunsin, miten kevät virtasi sieluun ja sydämeen asti. Heh, tosi henkevää, mutta just sellainen olo tuli.

    Oikein viisasta heitellä lumet pensaille, saavat kosteutta lumien sulaessa. Kinoksia ei enää kaivata! Ihana kuva, taitaa olla The Rose Garden.

    VastaaPoista
  2. Moi! Kiva kuulla, että muillakin on henkevää. Minäkin istuin kuistilla lumitöiden jälkeen ja olo oli niin ihana. Pikkulinnuilla on kiire ja on niin kiva katsella toisten touhailua ja välillä ottaa ihan rauhallisesti.

    Leppoisaa pääsiäistä koko porukalle!

    PS Vähänkö olet pro noiden Lontoon puistojen suhteen! ;-)

    VastaaPoista