Olen aikaisemminkin valitellut kuinka gluteeniton leivonta on vaikeaa. Tällä kertaa voi kokki vain katsoa itseensä. Leivoin takuuvarmaa gluteenitonta kauraleipää kaupan paketista. Luin samalla mainoslehteä, jossa oli leivän päällä unikonsiemeniä. Päätin koristella oman leipänikin unikonsiemienillä. Ripottelin leivälle runsaasti unikonsiemeniä kunnes huomasin, että levittelin tyytyväisenä mustapippuria. AAAAAAARGH! Onko siellä muita, joille joskus edes käy näin?
Kohta laitan pippurileivän uuniin. Sitä ei varmaan syö harakatkaan, mutta kokeillaan...
IN ENGLISH:
I have previously complained about the difficulties of gluten free baking. This time I am the only one to blame. I baked dead easy gluten free bread from a box. At the same time I was looking at some ads in a paper and noticed a baguette with lots of poppy seeds on top. Decided I wanted the same on my bread and started sprinkling poppy seeds on the bread - generously. After a while I noticed I had covered my bread with black pepper. AAAAAARGH! Am I the only one making such silly mistakes over and over again?
I will soon start baking the bread. I don't think anyone should eat it but I'll try....
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti