1. joulukuuta 2010

PULLAKUULUMISIA / THE BUN IS BACK


Ymmärrän kyllä, että nyt tämä pullan kuvaaminen alkaa karata käsistä, mutta jos joku gluteeniton leivonnainen onnistuu niin siitä pitää minun mielestäni iloita kunnolla, sillä niitä epäonnistumisia kyllä riittää.

Eli taas onnistui sama tuttu pullataikina. Tällä kertaa laitoin mustikkahilloa väliin. Taikinaa on helpointa leipoa kun sen jakaa kolmeen osaan ja jokaisen osan taputtelee sormenpäillä jauhotetulla leivontatasolla. Kaulinta ei kannata käyttää, se johtaa vain epäonnistumisiin.

Gluteenittoman leivän leipominen ei vieläkään oikein suju, vaikka oppirahoja on jo maksettu useamman vuoden ajan. Jos onnistun, kerron kyllä siitä blogissani.

IN ENGLISH:

I fully understand that I am completely going over the top with my pictures of buns but if you happen to be successful with baking something gluten free it is an event in your life because you probably have had several failures before and will have again in the future.

So once again I have baked buns and this time I used blueberry jam in them. It is easier to work with the dough if you divide it into three parts and then gently spread the dough with the tip of your fingers. Don't use a rolling pin. It will just be a mess.

Baking gluten free bread is something I have tried and tried and with very little success. If I ever get the bread baking right I will tell you about it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti