9. toukokuuta 2011

HELPPO SUNNUNTAIRUOKA / EASY SUNDAY LUNCH


Kanaa ja perunoita uunissa Emännän tapaan

1. Marinoi kanafileet. Murskaa 1-2 valkosipulin kynttä, silppua tuoretta basilikaa ja timjamia, lisää pippuria ja suolaa. Laita kaikki marinadiainekset kulhoon, lisää kanafileet ja oliiviöljyä. Anna marinoitua jääkaapissa tunnin tai kaksi.

2. Lohko pestyt perunat, kaada perunoille oliiviöljyä ja laita perunat esimerkiksi uunipellille paistumaan. Paista perunoita noin 30-35 minuuttia 225 asteessa.

3. Paista kanafileitä vähän pannulla ja lisää ne uunivuokaan perunoiden sekaan, lisää myös 10-15 kirsikkatomaattia sekä erilaisia pakastevihanneksia.

4. Paista vielä 20-25 minuuttia.

5. Tarjoa salaatin ja bearnaiskastikkeen kanssa.

IN ENGLISH:

Roast chicken and potatoes

1. Marinade the chicken. Crush 1-2 garlic gloves, chop basil leaves and some thyme, add crushed black pepper and salt. Mix all the ingredients in a bowl, add the chicken and some olive oil. Let the chicken marinade in the fridge for an hour or two. 

2. Dice washed potatoes and put them onto a baking tray. Add some olive oil and bake in 225 centigrade for 30 minutes.

3. Cook the chicken bits in a saucepan and the add them into the baking tray together with the potatoes. Add 10-15 cherry tomatoes as well as some frozen veg.

4. Roast for another 20-25 minutes until the potatoes are soft and cooked. 

5. Serve with salad and bearnaise sauce.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti