8. toukokuuta 2011
SITRUUNAINEN UNIKONSIEMENKAKKU / LEMON POPPY SEED CAKE
Kakku:
165g pehmeää voita tai margariinia
110g sokeria
sitruunan kuori raastettuna
30g unikonsiemeniä
1tl vanilijasokeria
200g jauhoja
1tl leivinjauhetta
1,4 dl maitoa (gluteenittomaan 1dl riittää)
3 munaa
Uuni 175 astetta, noin 30-35 minuuttia
1. Vatkaa sokeri ja voi/ margariini
2. Lisää sitruunankuori, unikonsiemenet ja vanilijasokeri
3. Vatkaa sekaan munat
4 Lisää jauhot ja leivinjauhe
5. Lisää maito
Täyte:
125g tomusokeria
yhden sitruunan mehu
tai
1dl kermaa vatkattuna
1 purkki sitruunarahkaa
IN ENGLISH:
For the cake
165g softened butter or margarine
110g caster sugar
zest of a lemon
1 tsp vanilla sugar
200g flour and 1 tsp baking powder
1,4dl milk (1dl for the gluten free version is enough)
3 eggs
For the icing
125g icing sugar
juice of one lemon
1. Beat the sugar and the butter
2. Add poppy seeds, lemon zest and vanilla sugar
3. Add eggs
4. Add flour and then the milk
Bake in 175 centigrade for 30-35 minutes
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti