6. toukokuuta 2011

KANNUTONNA / POT-LESS


Ostin muutama viikko sitten ihanan valkoisen teekannun. Mietin pitkään missä säilyttäisin sitä ja löysin hyvän paikan olohuoneen hyllyltä. Näin kannuni aina kun kävin olohuoneessa ja olin tyytyväinen hankintaani. Tänään olen taas kannuton.

Musta-kissimirri, tuo ryökäle, päätti ryhtyä apinaksi, kiipesi hyllylle ja pudotti kannuni lattialle. Nyt on vain säpäleitä jäljellä. Minua harmittaa ja kissa 'katuu' tekojaan saunassa - ihan itse sinne meni.

IN ENGLISH:

A few weeks ago I bought a lovely white teapot. I looked for the right place for my teapot for a long time and finally decided on a shelf in the lounge. I could see my teapot while walking around and doing my things and I was happy with my purchase. Today I am potless again.

The Black one, the rascal, decided to become a monkey, climbed on the shelf and dropped the teapot. My teapot is in pieces and the cat is filled with cat's remorse in the sauna.

2 kommenttia:

  1. Voi harmi! Kauniilta näyttää säpäleinäkin. Ehkä tuossa voisi olla jollekulle lukijalle - joka pääsee lähemmin kannuasiaa tarkastelemaan - synttärilahjavinkki? Ja oijoi, minä kun löysin mielestäni hyvän kortin, jossa on aristokraattinen musta kissa... En ollut vielä tietoinen tästä tragediasta. Eiköhän tuo katuva luontokappale jo ole saanut uteliaisuutensa anteeksi. Jospa sekin piti kannusta niin, paljon, että halusi sitä ihan koskettaa, hellästi vaan tassulla vähän... ihan vähän.

    Taidan siirtyä takaisin tuijottelemaan merimaisemaa ja valtakunnallisia kokeita. Mukavaa viikonloppua lukijoille!

    VastaaPoista
  2. En jäänyt pitkään suremaan teekannuani, vaan soitin paikalliseen sekatavarakauppaan mistä olin kannuni hankkinut ja pyysin laittamaan sivuun yhden kissakatastrofissa tuhoutuneen tilalle. Uusi kannu jo nököttää paikallaan ja Emäntä on taas tyytyväinen.

    Ja seuraavan aaamuna sovimme asian Mustan kanssa. Kannu vain oli ollut niin kaunis, että kisu oli halunnut vähän lähempää sitä nuuskaista...

    Nähdään huomenna! ;-)

    VastaaPoista